Автомобіль з контрабандними сигаретами покинули невідомі поблизу кордону з Румунією на Закарпатті

Автомобіль з контрабандними сигаретами покинули невідомі поблизу кордону з Румунією на Закарпатті
Автомобіль з безакцизними сигаретами виявили прикордонники Мукачівського загону поблизу кордону з Румунією на Закарпатті вночі 7 червня. Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

 

За інформацією відомства, прикордонники отримали інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів на ділянці відповідальності відділу "Тячів". Під час перевірки даної інформації поблизу кордону з Румунією службовці виявили автомобіль з іноземними номерами. Біля авто перебували троє невідомих осіб. Вони покинули своє авто та втекли.

Пакунки з тютюновими виробами виявили прикордонники поблизу автомобіля з контрабандними сигаретами, який покинули невідомі, на кордоні з Румунією. Західне регіональне управління Держприкордонслужби України/Facebook

"Під час огляду місцевості прикордонники виявили чотири пакунки з тютюновими виробами, ще два пакунки знаходилися у покинутій автівці. Вони мали намір доправити до Румунії 4170 пачок безакцизних сигарет", — йдеться у повідомленні.

Про факт виявлення кримінального правопорушення передбаченого статтею 204 ККУ "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів", направили повідомлення до Нацполіції.

Тютюнові вироби доправили до прикордонного підрозділу. Наразі правоохоронці встановлюють причетних до контрабанди осіб.

 

07 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів