Поліцейські Ужгородщини затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві свого родича

Поліцейські Ужгородщини затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві свого родича
Вчора, 7 червня, о 22:33 до поліції звернувся медик швидкої допомоги. Чоловік розповів, що у селі Барвінок, під час виїзду на виклик, вони виявили тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті.

 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та кінологи. Поліцейські встановили, що того вечора, близько 22:00 на подвір’ї 51-річного місцевого мешканця між ним та його племінником виник конфлікт. Відомо також, що чоловіки проживали за одною адресою та на момент сварки перебували в стані алкогольного сп’яніння. У ході словесної перепалки 39-річний племінник наніс своєму дядькові кілька ударів бензопилою. Сестра потерпілого одразу ж викликала швидку, проте від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За цим фактом слідчі поліції Ужгородщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Поліція Закарпатської області

 

08 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів