На Закарпатті затримали зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за жорстоке вбивство та розбій

На Закарпатті затримали зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за жорстоке вбивство та розбій
Оперативники поліції Закарпатської області затримали 24-річного зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за скоєння особливо тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та жорстокого вбивства 20-річного мукачівця.

 

Злочин трапився ще в лютому 2019 року: тіло молодого хлопця із ознаками насильницької смерті виявили на одній із АЗС Мукачева, де він працював оператором. Тоді в ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до загибелі хлопця причетна група молодиків, один з яких тривалий час переховувався від поліції та був оголошений в міжнародний розшук. Правоохоронці весь цей час працювали, щоб встановити його місце перебування.

В результаті, навіть більше ніж через три роки переховувань, поліцейські не дозволили зловмиснику залишитись непокараним за скоєння жорстоких злочинів. В ході проведення оперативних заходів співробітники кримінальної поліції отримали інформацію, що фігурант міг повернутися на територію області. Сьогодні його було затримано у одному із сіл Мукачівського району.

Підозрюваний вже дав свідчення. Йому інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про Розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та Умисне вбивство з корисливих мотивів. Окрім цього, суд вже розглянув клопотання слідчого та обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Максимальне покарання, яке загрожує мукачівцю, – довічне ув’язнення.

Поліція Закарпатської області

 

09 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів