В Ужгородській міськраді обговорили пропозиції щодо складу нової молодіжної ради

В Ужгородській міськраді обговорили пропозиції щодо складу нової молодіжної ради
Зустріч ініціативної групи зі створення нового складу Ужгородської молодіжної ради на 2022-2024 роки за участі начальниці управління у справах культури, молоді та спорту міськради Ольги Василиндри, заступника начальника відділу спорту цього управління Романа Воловара і представників громадськості, зокрема чинної молодіжної ради, Олени Біланіної та Тетяни Ігнатьо відбулася днями.

 

Визначили, що Установчі збори для обрання команди нової каденції відбудуться у четвер, 11 серпня, о 14:00 в приміщенні Ужгородської міської ради. Протягом найближчих трьох тижнів, до 7 липня, представники молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з дітьми і молоддю, органів учнівського та студентського самоврядування мають можливість подати пакет документів свого делегата на розгляд ініціативної групи за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова,3 або на електронну адресу [email protected]

Необхідно подати:

  • заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства на фірмовому бланку.

До заяви додаються:

  •  прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  •  біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

Для чинних членів Ужгородської молодіжної ради, які бажають увійти до нового складу, потрібно також додати інформацію про перелік ініціатив, які були ними організовані або ж до реалізації яких вони активно долучалися;

  •  інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних.

УВАГА! Від органів студентського самоврядування одного ЗВО/ЗП(ПТ)О може бути обрано лише одного представника до складу молодіжної ради.

За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону (0312)63-04-01.

Ужгородська міська рада

 

15 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів