"Щасливі діти" кличуть на благодійний фототур на Лавандову гору на Закарпатті, аби зібрати гроші на авто

"Щасливі діти" кличуть на благодійний фототур на Лавандову гору на Закарпатті, аби зібрати гроші на авто
Благодійний фототур на Лавандову гору із творчою складовою відбудеться 1 липня.

 

1 липня ГО "Щасливі діти" запрошує на благодійний фототур на Лавандову гору з метою підтримки авто-ініціативи закарпатького письменника та волонтера Андрія Любки, котрий займається закупівлею авто для фронту. 

Програма фототуру, окрім власне фотосесії, містить низку цікавостей. Так, заплавнована дегустація солодкої візитівки Перечинщини — торту Ужанська долина та зустріч із його авторкою Галиною Репарюк.

Відтак учасники вирушать на квітучу Лавандову гору, де у променях ранкового сонця професійні фотографи Сергій Гудак та Наталія Боднар влаштують тематичну фотосесію на квітучому полі лаванди. ,

Опісля запланований майстер-клас з малювання картин, який проведе художниця Ольга Ладижець. Створені власноруч картини гості зможуть забрати додому. Разом із аудіогідами «Пізнай Ужанську долину», які отримають насамкінець у подарунок. 

Благодійний внесок за участь у фототурі становить 1100 грн. Виручені кошти спрямують на закупівлю авто для фронту, яке здійснює Андрій Любка. Наразі він, до слова, займається збором коштів на придбання вже 18-го авто. 

Як розповіла ініціаторка акції Людмила Сюзева, "Увечері я вигадала благодійний тур із цікавим наповненням, гроші від якого підуть на купівлю авто для ЗСУ, і вже зранку знайшла достатньо охочих надати свої послуги безплатно, щоб реалізувати цю ідею. Це так надихає. Безмежна вдячна представникам бізнесу, які долучилися і всім-всім, хто збирається з нами в лавандову мандрівку".

За умовами акції, учасники перераховують кошти власне на картку Андрія Любки. 

4149439022830743

Paypal: [email protected]

Квитанцію необхідно надіслати у месенджер Людмилі Сюзевій.

Для уточнення інформації можна телефонувати за номером: +38066 6934515.

Кількість місць обмежена. Тож попереднє бронювання обов'язкове.

Трансфер забезпечують. 

Старт із Ужгорода - о 8:00.

Подія у соцмережі Фейсбук - тут.

 

27 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів