На Закарпатті судитимуть 2 жінок за підозрою у підробці документів і втручанні в роботу системи "eHealth"

На Закарпатті судитимуть 2 жінок за підозрою у підробці документів і втручанні в роботу системи "eHealth"
На Закарпатті судитимуть двох жінок за підозрою у підробці документів і втручанні в роботу системи "eHealth". Про це повідомляють на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

 

"Під час досудового розслідування встановили, що обвинувачені займалися виготовленням і збутом фальсифікованих сертифікатів про вакцинацію від COVID-19. Шукала охочих отримати сертифікат, спільниця лікарки — працівниця салону краси, яка пропонувала закарпатцям за 3500 грн отримати фальсифікований документ. Для цього дані людей вона передавала працівниці одного з медзакладів Ужгорода, яка вносила необхідну інформацію в автоматизовану систему "eHealth", не роблячи щеплення", — повідомляють в Закарпатській обласній прокуратурі.

До суду щодо лікарки-інфекціоністки та працівниці салону краси скерували обвинувальний акт за фактом підроблення офіційного документа, його збуту, а також несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах. Жінкам може загрожувати позбавлення волі на строк до 6 років.

 

05 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів