ЗАПРОШЕННЯ У НЕВАГОМІСТЬ

НАТАЛІЯ СІМА ЗНОВУ ЗДИВУВАЛА

 

Заслужена художниця Наталя Сіма відома своїм оригінальним поглядом на світ. Її витончені і жіночні роботи з успіхом продаються. Але для широкої натури цього виявилося замало. Пані Наталя почала писати. Так ще й так, що її новели надрукував відомий український літературний журнал “Сучасність”.

У суботу в арт-салоні Спілки художників України відкрилася виставка її пастельних робіт та відбулася презентація нового альбому Наталі Сіми “Невагомість”. Розкішно видана книжка відразу стала родзинкою сезону. Адже окрім робіт художниці, тут вміщено її інтимну лірику та фотографії Михайла Дороговича. Таке поєднання відразу трьох видів мистецтва робить “Невагомість” унікальним за задумом та красою виданням. Для Закарпаття це взагалі щось небачене.

Сама презентація носила невимушений і надзвичайно творчий характер. Всі присутні знаходилися у масках, спеціально виготовленими художницею. Відбувся аукціон, де бажаючі могли запропонувати свої варіанти назв картин і навіть виграти пляшку чудового вина. Потім відбулася мистецька лотерея, де головним призом була робота Наталі Сіми. А завершилася ця неповторна вечірка, ясна річ, елегантними танцями серед вина і полотен.

Олександр ГАВРОШ, Ужгород.

 

17 квітня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів