Чому так важлива допомога під час похорону?

Чому так важлива допомога під час похорону?
Смерть неминуча для кожного з нас, але змиритися зі втратою близької людини дуже важко. У такому стані складно зосередитись на вирішенні рутинних завдань. Наприклад, зайнятися оформленням документів чи організацією похорону. Переважно психоемоційний стан родичів тяжкий, тому можливі різні недогляди, що можуть негативно позначитися на церемонії або бюрократичних моментах.

 

Якщо хочете, щоб прощання з близькою людиною пройшло гідно, заходьте на сайт ритуальних послуг Осіріс — https://osiris.memorial/uk/. У нас ви можете обрати комплексний пакет чи окремі послуги. Ми пропонуємо різні варіанти за ціною, тому кожна сім'я зможе скористатися нашою пропозицією. Ритуальне бюро «Осіріс» допомагає організувати як соціальні поховання, так і траурні VIP-заходи. У першому випадку витрати значною мірою покриває держава. У другій ситуації все оплачує клієнт, а сама церемонія проходить голосно та пишно. 

Які послуги є у ритуальному бюро «Осіріс»?

Повний спектр послуг вказаний на сайті. Серед них:

  1. Оформлення необхідної документації.

  2. Допомога ритуального агента.

  3. Транспортування тіла.

  4. Організація кремації.

  5. Оренда залу для церемонії прощання.

  6. Копка могил, а також подальший догляд за ними.

  7. Продаж різноманітної похоронної атрибутики.

  8. Відспівування покійного.

  9. Організація поминального обіду.

Перед виконанням послуг обов'язково укладається договір, щоб уникнути непорозумінь. Ми працюємо цілодобово, дзвоніть у будь-який час.

 

 

08 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів