В Ужгороді п'яний водій вчинив ДТП і втік з місця події (ФОТО)

В Ужгороді п'яний водій вчинив ДТП і втік з місця події (ФОТО)
У четвер, 14 липня, близько 22-ї години, інспектори отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду зі зниклим на вулиці Легоцького.

 

На місці події поліцейські з‘ясували, що водій автомобіля Ford не впорався з керуванням і зіткнувся із автівкою Skoda. Далі порушник вийшов із авто і пішов у невідомому напрямку.

Охоронці порядку розпитали свідків автопригоди про винуватця ДТП. Громадяни надали опис зовнішності порушника, який патрульні передали в орієнтування всім екіпажам.

Неподалік місця події один із екіпажів виявив чоловіка, який намагався сховатися від них. Громадянин зізнався у вчиненні автопригоди, але пояснити, чому втік з місця події не зміг.

Окрім того, охоронці порядку помітили у керманича ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою Драгера. Прилад показав — 1,28 проміле, що майже у 7 разів перевищує допустиму норму.

На громадянина склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Загальна сума штрафів склала 21 250 гривень, інформує патрульна поліція Закарпаття.

 

16 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів