На Мукачівщині вилучили пів кілограма марихуани та безакцизних сигарет на майже мільйон гривень (ФОТО)

На Мукачівщині вилучили пів кілограма марихуани та безакцизних сигарет на майже мільйон гривень (ФОТО)
Слідчі Головного управління поліції Закарпаття спільно з оперативниками Управління по боротьбі з наркозлочинністю, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, ведуть розслідування справ, відкритих за фактами зберігання наркотичних речовин, а також вирощування нарковмісних рослин двома мешканками Мукачівщини.

 

Йдеться про неправомірні дії матері та доньки. У рамках відкритих кримінальних проваджень поліцейські провели санкціоновані судом обшуки в помешканнях жінок в Мукачеві та в одному з населених пунктів району.

В результаті правоохорон сигарет. Вартість вилученого, за цінами “чорного ринку”, складає близько  1 млн гривень.

Крім цього, за місцем проживання в жінок були знайдені пакунки із марихуаною, загальною вагою близько пів кілограма. Додатково фігурантки вирощували у спеціальних ємностях на території своїх дворогосподарств і сироростучі стебла конопель.

Всі речові докази поліцейські вилучили та скерують на експертизу. Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), а також за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. 

Слідство у справах триває, повідомляють у в відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

16 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів