На Закарпатті поліцейські затримали двох зловмисників, які намагалися переправити через держкордон чоловіка призовного віку

На Закарпатті поліцейські затримали двох зловмисників, які намагалися переправити через держкордон чоловіка призовного віку
Оперативники відділу міграційної поліції Закарпаття у співпраці з військовослужбовцями Чопського прикордонного загону отримали інформацію про підготовку до незаконної переправи через державний кордон України осіб призовного віку.

 

Правоохоронці встановили, що фігурантами справи є 29-річний житель Житомирщини та 35-річний закарпатець. Клієнтів чоловіки знаходили через своїх спільних знайомих і оцінювали послуги у 3 тисячі доларів з однієї людини.Обох зловмисників впіймали «на гарячому», під час спроби незаконно переправити до сусідньої країни чоловіка призовного віку. Одного з фігурантів, місцевого жителя, затримали разом з клієнтом неподалік лінії кордону; його спільника разом з отриманими грошовими коштами - в сусідньому селі Невицьке. Наразі обох переправників слідчі поліції Ужгородщини, за процесуального керівництва спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Західного регіону, затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Кримінальне провадження в поліції відкрито за ч. 2, 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон, вчинені за попередньою змовою групою осіб та з корисливих мотивів. У справі триває слідство.

Поліція Закарпатської області

 

25 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів