Протягом тижня на Закарпатті поліцейські склали 355 адмінматеріалів за порушення ПДР водіями мототранспорту

Протягом тижня на Закарпатті поліцейські склали 355 адмінматеріалів за порушення ПДР водіями мототранспорту
Так, протягом минулого тижня працівники поліції перевірили 715 кермувальників мототранспорту та зафіксували 355 порушень ними ПДР. Також від порушників вилучено та поміщено на арештмайданчик 115 транспортних засобів.

 

Кількість складених адмінпротоколів у розрізі районів: Берегівський район – 101, Рахівський район – 78, Ужгородський – 61, Хустський район – 51, Мукачівський район – 47, Тячівський район – 17. Серед найбільш поширених порушень фіксуються такі, як порушення правил користування мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП), керування транспортним засобом, не зареєстрованим в установленому порядку (ч. 6 ст. 121 КУпАП) та керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки (ч.2 ст. 126 КУпАП).

У випадках, коли на порушенні було спіймано неповнолітніх, до відповідальності за неналежне виховання притягувалися їхні батьки. Всі складені адмінматеріали правоохоронці скерували до суду. Робота у цьому напрямку продовжується і надалі.

Поліція Закарпатської області

 

25 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів