В Ужгороді маріупольці зіграли п'ять вистав про Стуса

В Ужгороді маріупольці зіграли п'ять вистав про Стуса
Перший прем’єрний показ вистави «КРИК НАЦІЇ» відбувся 16 липня – рівно в день, коли чотири місяці тому рашиська бомба знищила будівлю театру в Маріуполі.

 

 

П’ятий за два тижні показ прийшовся на 24 липня – рівно на день, коли п’ять місяців тому ранкові вибухи широкомасштабного вторгнення назавжди змінили життя всієї України.

"Актори нашого театру багато чого пережили на власному досвіді. Ми можемо порівнювати та робити висновки. І наш висновок – говорити. Точніше, навіть, КРИЧАТИ! І саме тому «КРИК НАЦІЇ», завдячуючи ВАМ, наші дорогі глядачі, відбувся! Покази запланованими днями, плюс додаткові покази!", - пишуть на сторінці Донецький академічний обласний драматичний театр, м.Маріуполь - в Ужгороді.

За допомогою та безпосередньої участі місцевих, регіональних, національних та міжнародних засобів масової інформації, «КРИК НАЦІЇ» почули в світі.

"Наша мистецька «гармата» нанесла свій удар по окупанту. І ще нанесе! Творча команда все для цього робить, і вже готує наступні покази в серпні і не лише в Україні. Але про це обов’язково розкажемо наступним разом, - йдеться в дописі". 

 

25 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів