В Ужгороді молодь спілкувалась з керівником ЦПД при РНБО про дезінформацію

В Ужгороді молодь спілкувалась з керівником ЦПД при РНБО про дезінформацію
28 липня у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка в рамках проекту «ВільноХаб» пройшов тренінг з медіаграмотності для молоді з фахівцями Центру протидії дезінформації при Радні Національної Безпеки і Оборони.

 

Під час заходу 24 присутні ознайомилися з можливостями для молоді за програмою "Мріємо та діємо" та проєкту "ВільноХаб", які презентувала  регіональна координаторка "Мріємо та діємо" у Закарпатській області Марина Сташина-Неймет.

Фахівці ЦПД при РНБО Василь Сличко та Іван Сличко провели для молоді тренінг, який складався з двох блоків: «Яку зброю росія використовує у боротьбі за розум» (механізми дезінформації)  та «Ви впевнені, що вас не дезінформували?» (медіаграмотність).

Варто зазначити, що молодь активно брала участь  в тренінгу, оперативно включилась в роботу і ставила багато запитань  фахівцям.

Особливо цікавою  для усіх учасників заходу стала  блок-розмова з керівником ЦПД Андрієм Шаповаловим, який розповів про роботу Центру, головні дезінформаційні кампанії ворога, дав поради як протидіяти дезінформації  та окреслив перспективи роботи ЦПД після Перемоги.

По завершенню зустрічі спільно прийнято рішення, що Закарпатська ОУНБ ім.Ф. Потушняка стає амбасадором ЦПД.

Захід відбувся запроєктом#ВільноХаб, що втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

#ВільноХабМріємо та діємо

 

29 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів