На Берегівщині поліцейські розшукали діток, які пізно ввечері заблукали поблизу лісу

На Берегівщині поліцейські розшукали діток, які пізно ввечері заблукали поблизу лісу
Вчора, 1 серпня, близько 23:00, поліцейські Берегівщини отримали повідомлення про двох зниклих діток, які проживають у селі Великі Береги. Як з’ясували працівники поліції, 13-річна дівчинка зі своїм 11-літнім братом ще зранку вирушили до сусіднього села Кваси. Відтоді зв’язок із ними втратився.

 

На пошуки діток були організовані пошукові групи з числа працівників поліції. Обстеживши місцевість та території сусідніх сіл, поліцейським вдалося розшукати діток впродовж години поблизу лісового масиву в сусідньому селі. Здоровими та неушкодженими діток передали їхнім батькам. З ними вже поспілкувалися інспектори ювенальної превенції та застерегли від подібних випадків у майбутньому.

За невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей поліцейські склали на них адміністративний протокол за ч.1 ст.184 КУпАП. Працівники поліції звертаються до громадян із нагадуванням бути уважними до своїх дітей, піклуватися про їх безпеку та завжди контролювати наявність зв’язку з ними і знати про місце їх перебування.

Поліція Закарпатської області

 

02 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів