На Закарпатті 15 сіл знеструмило через грозу

На Закарпатті 15 сіл знеструмило через грозу
На Закарпатті знеструмило 15 сіл через грозові дощі, які пройшли 16 та 17 серпня. Про це повідомили на сторінці ДСНС області у Facebook. На місцях аварії працюють бригади районів електричних мереж.

 

У ДСНС на Закарпатті повідомили, що станом на 17 серпня внаслідок грози знеструмило 15 населених пунктів.

"4 села повністю залишилися без електропостачання: Квасово і Каштаново у Берегівському райні, Анталовці в Ужгородському районі й Тюшка у Хустському районі. Ще 11 знеструмлені частково: Гетен, Шом, Горонглаб, Запсонь, Широке, Букове, Худльово, Річка, Репинне, Вільхівці-Лази, Копашново", — йдеться у повідомленні рятувальників.

16 серпня після грозових дощів на території Мукачівського району громадяни повідомляли рятувальникам про падіння 9 дерев.

"Найбільше випадків зафіксовано у Сваляві (на вулицях Головній, Мукачівській, Драчинській, Робітничій, Невського), а також 2 дерева впали на проїжджу частину в селі Черник. В усіх випадках розкрижуванням деревини займалися бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини", — повідомили у службі надзвичайних ситуацій на Закарпатті.

Через грозу гілка дерева впала на лобове скло та капот автомобіля. Світлину інциденту також опублікували на сторінках ДСНС на Закарпатті.

 

17 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів