Богдан Андріїв зустрівся з депутатом Ужгородської міськради Олександром Волосянським, який захищає Україну на передовій

Богдан Андріїв зустрівся з депутатом Ужгородської міськради Олександром Волосянським, який захищає Україну на передовій
Міський голова Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з депутатом Ужгородської міськради Олександром Волосянським, який служить у лавах Збройних Сил України та разом із побратимами на передовій боронить нас від російських окупантів.

 

Пан Олександр зараз перебуває у відпустці, після чого знову повернеться у стрій. Розповів насамперед про службу в 68-му окремому батальйоні територіальної оборони, де понад 50% – це ужгородці. Із початку війни батальйон, де служить Олександр Волосянський, півтора місяці проходив навчання на Закарпатті, після чого майже 4 місяці тримав оборону на Донбасі.

За час служби пан Олександр пройшов шлях від солдата до молодшого сержанта і виконувача обов’язків командира стрілецького відділення 68-го окремого батальйону ТРО. Богдан Євстафійович подякував за службу і захист, запевнив у підтримці та необхідній батальйону допомозі. Зазначив, що частину гуманітарних вантажів, яку привозять в Ужгород партнери з-за кордону, в основному продукти тривалого зберігання, консерви, медикаменти та інші необхідні речі, також передадуть для оборонців.

Крім того, як депутат Ужгородської міської ради Олександр Волосянський цікавився справами в обласному центрі, спілкувалися про роботу та ініціативи в місті. Радник міського голови, депутат міськради Григорій Шевчук, який також взяв участь у зустрічі, своєю чергою, розповів про роботу депутатського корпусу.  

 

 

25 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів