У "Затишку" в Пилипці проживає понад 50 дітей-переселенців, що опинилися у скрутних життєвих обставинах (ВІДЕО)

У "Затишку" в Пилипці проживає понад 50 дітей-переселенців, що опинилися у скрутних життєвих обставинах (ВІДЕО)
У селі Пилипець місяць тому коштом благодійників облаштували та відкрили соціально-реабілітаційний центр дитяче містечко Затишок. Тут вже оселили понад пів сотні дітей ВПО що опинилися у скрутних життєвих обставинах. Тут проживають і діти евакуйованих закладів інтернатного типу.

 

Танці, співи та вітання. Так минулого місяця відсвяткували відкриття дитячого соціально-реабілітаційного центру Затишок. Його облаштували в Пилепці благодійники. Хоча і викупили це приміщення під комерцію, нині тут проживають абсолютно безкоштовно діти.

Вихователі зі Слов’янського центру реабілітації дітей займаються з дітками арттерапією. Є тут і власний медпункт. Нещодавно силами партнерів з Німеччини у закладі з’явився і комп’ютерний клас.

Харчування, гуртки, все це благодійники облаштували власним коштом. Окрім того, забезпечили і робочими місцями понад 5 сотень жителів громади. Працевлаштували і своїх жителів.

Нині тут проживає понад 50 дітей. Це і дітвора з закладів інтернатного типу і діти, ВПО, що опинилися у складних життєвих обставинах.У планах керівників центру розпочати роботу кухні, обмеблювати ще кілька кімнат. 

ТРК "Мукачево" (М-студіо)

 

28 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів