Закарпатські прикордонники на бойових позиціях частують побратимів бограчем (ВІДЕО)

Закарпатські прикордонники на бойових позиціях частують побратимів бограчем (ВІДЕО)
Кому пощастило побувати на Закарпатті, той добре пам’ятає незрівнянний смак закарпатського бограча. Гарячий, гострий, запашний – це про найвідомішу закарпатську страву, без якої не обходиться жодний виїзд на природу.

 

Прикордонники із Закарпаття, які наразі боронять нашу країну від російських агресорів на її півночі, навіть у такій складній обстановці не забувають про закарпатські звичаї та кухню. У невеличкі перерви між виконанням службових і бойових завдань вони охоче частують побратимів з інших регіонів відмінним закарпатським бограчем, запашним баношем або ситним рокот-крумплі.

Що це все таке? Прикордонники діляться секретом, як готувати смачнющий бограч. Як то вони кажуть, закарпатський бограч з житомирським акцентом.

Західне регіональне управління ДПСУ

 

11 вересня 2022р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів