Музичний подарунок захисникам від працівників культури

Музичний подарунок захисникам від працівників культури
Сьогодні, 14 жовтня, Україна відзначає День захисників і захисниць. Працівники КЗ "Обласний організаційно-методичний центр культури" ЗОР також вирішили подякувати нашим героям і підтримати їх. Спільними зусиллями організували і провели у цей день два заходи: у першій половині дня ? благодійний міні-ярмарок на підтримку Збройних сил України, а після обіду завітали з невеликою концертною програмою до обласного госпіталю ветеранів війни, де зараз лікуються і проходять реабілітацію наші захисники.

 

Учасниці народного аматорського ансамблю народної пісні "Розмарія" КЗ "Обласний організаційно-методичний центр культури" ЗОР (керівник Ольга Зюбрицька) виконали декілька закарпатських народних пісень, пісню січових стрільців "Козак перед боєм"; та народну пісню "Де ти, коню вороний" в обробці Миколи Попенка. Крістіна Губена продекламувала патріотичний вірш. Народний аматорський вокальний ансамбль "Рідна пісня" у складі Тетяни і Сергія Раховських Ужгородського міського центру дозвілля ? будинку культури презентував українські народні та авторські пісні. Завершили виступ улюбленою піснею "Червона рута" легендарного Володимира Івасюка, яку не лише підтримали оплесками, але й заспівали усі присутні.

Крім музичного вітання, передали захисниками солодощі, фрукти та соки. А заступник директора Центру культури Василь Барановський вручив дві картини, які прикрашатимуть кімнату відпочинку медичного закладу. Такі зустрічі корисні як для слухачів, так і для виконавців. Одні можуть відволіктися від тяжких думок, залікувати душевні рани, отримати позитивні емоції, збагатитися духовно, а інші дякують за мужність, вірність присязі, жертовність, можливість творити і дарувати  радість. Дякуємо усім захисникам, що тримали і тримають фронт, а також тим, хто їм у цьому допомагає. Нехай Пресвята Богородиця захистить усіх і накриє своїм омофором.

Марина Офіцинська,

завідувач інформаційно-редакційного сектору

 

16 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів