В Ужгороді пройшло засідання сесії міської ради. Які Програми та рішення підтримали депутати?

В Ужгороді пройшло засідання сесії міської ради. Які Програми та рішення підтримали депутати?
Ще 4 мільйони гривень додатково виділять із бюджету Ужгорода на придбання зимового одягу військовим.

 

Таке рішення підтримали сьогодні депутати на позачерговому засіданні сесії Ужгородської міської ради, проголосувавши за  зміни до Програми організації та забезпечення підрозділів територіальної оборони на 2022-2024 роки.

Також депутати Ужгородської міськради сьогодні на позачерговій сесії внесли зміни до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток у місті Ужгород на 2020-2023 роки. На сесії збільшили фінансування Програми 4 млн 150 тис. грн у зв'язку з необхідністю підключення щита автоматичного вмикання резерву живлення до електромереж в приміщеннях екстреної медичної допомоги та травматологічного пункту від стаціонарної дизель-електростанції та для проведення поточного ремонту вікон у пульмонологічному та неврологічному відділеннях, відділеннях дитячої хірургії та судинної неврології з ПІТ Ужгородської центральної міської клінічної лікарні.

Для придбання гематологічного аналізатора з двома апаратами вимірювання ШОЕ депутати Ужгородської міської ради внесли зміни до Програми  «Розвиток паліативної та хоспісної допомоги у м. Ужгород на 2019–2023 роки» та підтримали перерозподіл коштів у межах Програми, щоб виділити на медичне обладнання на суму 458,5 тис. грн.

Проголосували сьогодні на позачерговій сесії Ужгородської міської ради і Програму підтримки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 2022 рік.

Основною метою Програми є :

- проведення робіт та вжиття заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мінімізація їх наслідків та захист населення і територій від них;

- невідкладне реагування на надзвичайні ситуації, гасіння пожеж, проведення пошукових, аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на об’єктах і територіях;

- захист навколишнього природного середовища та локалізація зон впливу шкідливих і небезпечних факторів, що виникають під час аварій та катастроф;

- вирішення проблемних питань матеріально-технічного забезпечення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

На виконання Програми передбачено фінансування у розмірі 1 млн 490 тис. грн. на закупівлю квадроцикла та взуття.

8,5 мільйона гривень із бюджету Ужгородської міської територіальної громади як іншу субвенцію передадуть обласному бюджету Закарпатської області – на реконструкцію Закарпатського військового комісаріату (Закарпатського ОТЦК та СП) з надбудовою цілісного майнового комплексу.

На 22 млн 360 тис. грн збільшили Програму соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2022 рік сьогодні на позачерговій сесії Ужгородської міської ради.

Депутати підтримали проєкт рішення і проголосували за виділення коштів для облаштування місць для вимушених переселенців: для капремонту на вулиці Антоніна Дворжака, 49 та частини приміщення будівлі поліклініки на вулиці Сергія Мартина, 2.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

25 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів