У Закарпатті застосовані Графіки погодинних відключень та І і ІІ черги Графіків аварійних відключень!

У Закарпатті застосовані Графіки погодинних відключень та І і ІІ черги Графіків аварійних відключень!
Шановні споживачі! Через учорашні масові обстріли росією об’єктів критичної інфраструктури в Україні,  сьогодні, 16 листопада, на території Закарпатської області застосовані Графіки погодинних відключень (ГПВ) та І і ІІ черги Графіків аварійних відключень (ГАВ).

 

Обидва Графіки запроваджені за окремим розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго».

Графіки погодинних відключень викладені на офіційному сайті ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за посиланням: https://zakarpat.energy/customers/break-in-electricity-supply/schedule/

Черги Графіків аварійних відключень розміщені на сайті за посиланням: https://zakarpat.energy/customers/break-in-electricity-supply/Grafik/

Просимо споживачів не забувати про необхідність вдумливого ставитися до використання електроенергії, обмежувати її споживання в час пікових навантажень – це зараз вкрай необхідно для енергосистеми.

Також не варто вмикати всі електроприлади одразу після скасування ГПВ та ГАВ – це може спровокувати велике навантаження на енергомережу.  

Нагадуємо також, що час застосування та скасування графіків може бути змінений з огляду на ситуацію в країні.

Зберігаємо спокій, працюємо і тримаємо енергетичний фронт! Пам’ятайте, світло завжди перемагає темряву! Все є і буде Україна!

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

16 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів