ФК «Автомобіліст» знову перемагає у чемпіонаті Ужгорода з футболу серед ветеранів (ФОТО)

ФК «Автомобіліст» знову перемагає у чемпіонаті Ужгорода з футболу серед ветеранів (ФОТО)
Напередодні, 19 листопада, матчем «Автомобіліст» – «Радванка» із рахунком 5:1 завершився чемпіонат міста серед ветеранів (40+). Разом із уболівальниками спостерігали за футбольними баталіями і міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

 

Тріумфували у турнірі  –  як і минулого року і з таким же рахунком –  футболісти «Автомобіліста». На другому місці команда «Радванка», треті – «Медея».

Вітаючи учасників змагань, заступник міського голови, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, який, до речі, цього дня грав за команду «Радванка», подякував спортсменам, тренерам та арбітрам, усім, хто долучився до організації та проведення чемпіонату. Наголосив, що радий, що у такий непростий час чемпіонат усе-таки змогли провести. «Сьогодні ми закінчили ветеранський турнір, сьогодні ж розпочинаємо Футзальну лігу. Футбол в Ужгороді був, є і буде», – наголосив Василь Васильович.

Привітала гравців та вболівальників із фіналом чемпіонату ветеранів 40+ і начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук. Відзначила, що команди показали високий рівень, побажала всім здоров’я та подякувала за чудову гру.

Після поєдинку відбулося урочисте нагородження.  Також у кожній команді визначили кращих у номінаціях – воротаря, захисника, півзахисника, нападника.

Так, в «Автомобілісті» кращими стали Віктор Монда, Віталій Кузнєцов, Андрій Афанасьєв та Сергій Медвідь. У «Радванки» – Олесандр Роман, Володимир Павлик, Мирослав Бабяк та Мирослав Бундаш. У команді «Медея» – Сергій Таргонський, Роман Мушка, Василь Зубанич та Віктор Підус.

Кращим воротарем чемпіонату став Олег Маркович («Автомобіліст»), кращим захисником – Ігор Шопін («Радванка»), кращим півзахисником – Віктор Решко («Автомобіліст»), кращим нападником – Мирослав Бундаш («Радванка»), кращим бомбардиром – Артем Слободін. Нагородили й найстаршого гравця – ним став Андрій Стрижак із ФК «Автомобіліст».

Подяками відзначили меценатів команд-учасниць – Андрія Андріїва, Сергія Чопика, Юрія Свистака, Михайла Готру та В’ячеслава Пінковського (за підтримку «Автомобіліста»), Івана Дурана та Юрія Бучка  (за підтримку «Радванки»), Марію Коваль-Мазюту,  Івана Ковача та Василя Зубанича (за підтримку «Медеї»).

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

21 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів