24 листопада в Закарпатті, крім ГАВ та ГПВ, застосовано І чергу Спеціального графіка аварійних відключень

24 листопада в Закарпатті, крім ГАВ та ГПВ, застосовано І чергу Спеціального графіка аварійних відключень
Шановні споживачі! Вчорашні влучання російських ракет в об?єкти енергетичної інфраструктури спричинили аварійні відключення в усіх областях України.  

 

У Закарпатській області, як і у всіх інших, станом на 7.00 24 листопада застосовані Графіки погодинних відключень та всі 10 черг Графіків аварійних відключень. Крім того, вночі, за спеціальним розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго» і з метою операційної безпеки, запроваджено І чергу Спеціального графіка аварійних відключень – було повністю знеживлені території колишніх Рахівського і Тячівського районів області. 

 Звертаємо вашу увагу, що через різні об’єктивні причини (відсутність зв’язку, повітряні тривоги тощо) терміни застосування Графіків погодинних відключень можуть бути змінені! 

Графіки погодинних відключень: https://zakarpat.energy/customers/break-in-electricity-supply/schedule/ 

Графіки аварійних відключень: https://zakarpat.energy/customers/break-in-electricity-supply/Grafik/ 

У період відсутності електроенергії просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.    

Шановні споживачі! Диспетчери та інженери докладають всіх можливих зусиль для відновлення роботи енергосистеми України. Це титанічна робота, але ми не опускаємо рук! Тримаємось і перемагаємо! 

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

24 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів