ТОП-3 електропечі з оптимальним співвідношенням «ціна – якість»

ТОП-3 електропечі з оптимальним співвідношенням «ціна – якість»

 

Кожна домогосподарка прагне до того, щоб кухонний простір дому був максимально укомплектований всією необхідною побутовою технікою. Зокрема мова йде про функціональну електричну піч, з допомогою якої можна швидко і зручно готувати безліч смачних страв.

Зараз таке устаткування доступне в широкому різноманітті, відтак можна обрати варіант під будь-який бюджет і з будь-яким функціоналом. А зробити це можна у тому числі в режимі онлайн: достатньо вказати в пошуковій системі запит «електродуховка ціна» (чи щось подібне до цього) і вже за декілька секунд перед вами з’явиться всі необхідна інформація.

Якщо ви не хочете витрачати власний час на пошук та розгляд всіх можливих варіантів, до вашої уваги – трійка кращих електричних печей з оптимальним співвідношенням «ціна - якість».

Електропіч GRUNHELM GN50ARC

Практична та функціональна електродуховка з максимальною температурою нагріву 250 градусів, яка може стати максимально вдалою покупкою для тих, в кого виникла нагальна потреба у такій побутовій техніці. Серед переваг печі:

  • Оптимальні габарити, зокрема вага – всього 11.2 кг;
  • Багатий функціонал: режим розморозки, гриль, вертел, конвекція;
  • Додаткові опції: таймер до 60 хв., індикатор;
  • Об’єм – 50 л.

Що ж стосується комплектації, до електропечі GRUNHELM GN50ARC додається два прямокутні деко, решітка, ручка та вертел.

Електропіч ROTEX ROT450-B

Другою у нашому ТОПі є електрична піч від ROTEX, яку також не обділили багатим функціоналом. Зокрема духовка приваблює:

  • Наявністю подвійної термоізоляції;
  • Можливістю регулювати температуру окремо для верхнього і нижнього нагрівальних елементів;
  • Чотирма режимами – смаження;
  • Багатою комплектацією, яка включає решітку, ручку, прямокутне деко та книгу рецептів.

Крім того, варто згадати і про наявність таймера до 120 хв., індикатора, підсвітки та звукового сигналу.

Електропіч MYSTERY MOT-3330

Багатофункціональна електрична піч, яка здатна задовольнити потреби навіть найвибагливішої домогосподині. MYSTERY MOT-3330 укомплектована решіткою та прямокутним деко, ручкою і вертелом. Серед функцій – гриль, духовка (традиційна), конвекція, вертел. Крім того, піч має і дві електроконфорки на 1000 та 600 Вт, які можуть працювати окремо від самої печі. Ще одиним вагомим плюсом печі – корпус із нержавіючої сталі, що означає довговічність та стійкість до зовнішнього впливу.

Певна річ, існує набагато більше різноманітних електропечей, які неодноразово стануть у нагоді під час приготування їжі вдома. Головне, купувати таку побутову техніку тільки в надійних магазинах та робити це особливо ретельно і уважно!

 

02 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів