Сесія Ужгородської міської ради: депутати внесли зміни до низки міських цільових Програм

Сесія Ужгородської міської ради: депутати внесли зміни до низки міських цільових Програм
Зміни до комплексної Програми профілактики та протидії злочинності в місті Ужгороді на 2021-2023 роки підтримали сьогодні депутати міськради на сесії, узявши до уваги звернення Ужгородського районного управління поліції.

 

Зокрема, збільшили обсяг фінансування на проведення поточного ремонту будівлі, на придбання спеціалізованого службового автотранспорту, придбання електрокотлів з установкою та генератора потужністю 40-50 кВт з установкою.

Зміни до Програми «Безпека закладів загальної середньої освіти міста на 2022 рік», які передбачають збільшення обсягу фінансування на 120 000 гривень та запровадження цілодобової охорони, підтримали сьогодні на сесії Ужгородської міської ради.

Мета – забезпечення збереження життя і здоров’я здобувачів освіти, інших учасників освітнього процесу, внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у закладах освіти, а також майна закладів освіти в умовах воєнного стану.

Також депутати Ужгородської міської ради внесли зміни до низки міських цільових програм – зокрема,

–  Програми посилення соціального захисту громадян міста «Добра справа» на 2021-2023 роки,

–  Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги на їх розвиток у місті Ужгород на 2020-2023 роки,

–  Програми  розвитку транскордонного співробітництва та підтримки імплементації проектів міжнародної технічної допомоги в м.Ужгород на 2018-2022 роки,

–  Програми медичного забезпечення ветеранів, інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій на 2023 – 2026 роки,

–  Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2023 – 2026 роки,

–  Програми розвитку та удосконалення цивільного захисту у м. Ужгород на 2020 – 2024 роки,

–  Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Ужгород на 2023 – 2025 роки,

–  Програми благоустрою та розвитку інфраструктури міста Ужгород на 2018 – 2023 роки,

–  Програми благоустрою міста Ужгород на 2023 – 2027 роки,

–  Програми відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження заходів з енергозбереження, капітального ремонту та реконструкції багатоквартирних будинків у м. Ужгород на 2018 – 2022 роки.

Підтримали і зміни до Програми економічного і соціального розвитку та бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2022 рік.

Також в Ужгороді демонтують аварійну будівлю колишнього клубу на вул. Горянській, 6/н, яка перебуває у комунальній власності територіальної громади міста. Рішення підтримали сьогодні депутати на черговій сесії.

Із депутатським зверненням щодо необхідності проведення обстеження будівлі колишнього клубу, яка знаходиться в непридатному стані та протягом останніх років не використовувалася, звернувся депутат Ужгородської міської ради Ігор Чорній.

Як ідеться у пояснювальній записці, комісія, яка виїхала на місце, провела обстеження будівлі, складено відповідний акт та додано звіт із обстеження технічного стану будівлі сертифікованим експертом щодо її аварійного стану, який може призвести до утворення небезпечної ситуації та загрози життю населення.

Депутати Ужгородської міської ради підтримали сьогодні на засіданні сесії і внесення змін до детальних планів території:

– до детального плану території, обмеженої вулицями Собранецькою, Василя Докучаєва, Університетською, Вірменською та Керченською;

– до детального плану території, обмеженої вулицями Володимира Погорєлова, Марії Заньковецької, Федора Достоєвського, Капушанською;

– до детального плану території, обмеженої вулицями Швабською, Мукачівською, Одеською, Франтішека Тіхого та Конопляною.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

13 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів