“Нікого не звільнять, але будуть доповнення”: на базі ПАДІЮНу в Ужгороді створять центр дитячої творчості

“Нікого не звільнять, але будуть доповнення”: на базі ПАДІЮНу в Ужгороді створять центр дитячої творчості
На другому пленарному засіданні восьмої сесії облради, яка відбулась сьогодні, депутати прийняли рішення «Про створення комунального закладу позашкільної освіти «Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості». Рішення ініціював департамент освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації. За нього проголосували 49 із зареєстрованих 54 депутатів, 1 — проти.

 

Varosh взяв коментар в першого заступника голови Андрія Шекети, який займався підготовкою проєкту. Він пояснив, що створенням центру на базі ПАДІЮНу облрада прагне нормалізувати та впорядкувати адміністративні пакети закладів позашкільної освіти в місті.

Світлану Ганущину, яка наразі була директоркою ПАДІЮНу, призначили в.о. директора до проведення конкурсу на цю посаду. Термін дії її контракту — до 30 червня 2023 року.

Депутат Віктор Русин сказав: “Найбільша проблема — інформація не оприлюднюється обласною радою такою, як вона є. Зроблений аудит, а інформацію не подають. Тому й є купа вкидів, що ліквідують ПАДІЮН, що не буде позашкільної освіти. Це — неправда. Позашкільна освіта буде і не лише в Ужгороді, а по всій області. І ми на це виділимо кошти”.

Varosh 

 

15 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів