ЗАКАРПАТСЬКА ЕРОТИКА ПО-ЛЬВІВСЬКИ

„ТІЛО ЛУЧНИЦІ” ПРЕЗЕНТУВАТИМЕТЬСЯ І В УЖГОРОДІ

 

У п’ятницю до Ужгорода приїжджає відоме українське видавництво „Піраміда”, аби презентувати свою нову книжку „Тіло лучниці”. Це спільний проект ужгородського поета Олександра Гавроша та львівського художника Олександра Войтовича. Презентація у Львові відбулася у березні і мала значний резонанс.

Видавництво „Піраміда” спеціалізується на сучасній українській літературі. Серед її постійних авторів такі розкручені імена, як Юрко Винничук та Марія Матіос. Це перший випадок співпраці відомого видавництва з автором, який живе на Закарпатті. За словами директора літературної агенції „Піраміда” Василя Гутковського, зазвичай вони не друкують поезію. Але відмовитися від „Тіла лучниці” не змогли. І їхні очікування себе повністю виправдали. Книжка йде добре. Окрім того, видавництво завжди раде підтримати еротичний струмінь в українській літературі, який на сьогодні слабо розвинений.

Презентація в Ужгороді відбудеться о 15.00 у прес-клубі реформ (Собранецька, 3) за участю авторів та директора літературної агенції „Піраміда”. Також буде представлено і нові проекти відомого видавництва.

 

10 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів