Ужгородську "Батьківщину" очолив Федака

6 травня 2006 року відбулося засідання бюро Закарпатської обласної організації ВО "Батьківщина". Було ухвалене рішення про призначення в. о. голови Ужгородської міської організації "Батьківщини" депутата Ужгородської міської ради від фракції БЮТ Павла Федаки. У 2004 році Павло Федака був одним із керівників Ужгородського штабу коаліції "Сила народу". Є головою управи крайової "Просвіти" та помічником-консультантом народного депутата України Левка Лук’яненка.

 

Павло Федака відповів на запитання нашого кореспондента.

— Нещодавно ви очолили Ужгородську міську організацію "Батьківщини", якими будуть перші кроки на цій посаді?

— Першочерговим завданням вважаю за необхідне провести перереєстрацію і звірення членів партії. Не є великим секретом, що попереднє керівництво, женучись за високими показниками, штучно завищувало кількість партійців. Під час виборів Ужгородський штаб БЮТ стикнувся з проблемою, коли надані нам списки членів міської організації "Батьківщини" часто не відповідали дійсності. Попереду в нас нелегкі випробування, у тому числі президентські вибори 2009 року, тому ми повинні максимально активізувати кампанію з прийому в партію авторитетних людей та молоді. Ми впевнені в тому, що Юлія Тимошенко буде обрана прем’єр-міністром, і тому важливим є питання створення кадрового резерву для входження наших партійців у органи влади. Я думаю, що дуже скоро "Батьківщина" буде потужно представлена у владних структурах.

— У деяких ЗМІ фракцію БЮТ в Ужгородській міській раді звинувачують у тіньовому розподілі 1 млн. гривень на минулотижневій сесії міської ради.

— Фракція БЮТ одноголосно підтримала пропозицію Ужгородського міського голови про виділення 1 млн. грн. для комунального підприємства "Уж". За цю пропозицію голосували також фрація "Народна", частина "нашоукраїнців" та "регіоналів" — ті депутати, яким небайдужа доля нашого старовинного міста, які розуміють, що Ужгород повинен бути чистим і прибраним. Гроші виділені для закупівлі баків для сміття, потужної техніки для його вивезення, а також міні-тракторів для прибирання історичного центру міста. Комусь це не до вподоби. Собака гавкає, а караван іде.

— Чому "Батьківщина" не підписала меморандум про утворення коаліції демократичних сил в Ужгородській міській раді, запропонований "Нашою Україною" і "Порою"?

— Поки що нема з ким підписувати цю угоду. На сьогодні блок "Наша Україна" офіційно не має керівника фракції або її уповноважених осіб. З "Порою", у якої через недостатню кількість депутатів фракція відсутня, керівні органи "Батьківщини" взагалі не уповноважували нас підписувати будь-які угоди. Крім того, як відомо, "Наша Україна" та СПУ на обласному рівні підписали договір за участі Партії регіонів. Тому перед початком переговорів Ужгородська організація партії ВО "Батьківщина" пропонує міським організаціям "НУ" та СПУ засудити дії своїх обласних партій та їхніх керівників як такі, що заподіяли значної шкоди об’єднанню демократичних сил, і вимагати розірвання цих угод. Тільки після цього спільними зусиллями з демократично обраним переважною більшістю ужгородців міським головою створити робочу групу для вироблення стратегії й тактики дій коаліції демократичних сил в Ужгородській міській раді.

РІО

 

14 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. kvadrat 2006-05-16 / 13:36:00

    Та не переживайте ви так за нашу партію, вже якось самі розберемся, що робити про себе подумайте...

  2. реаліст 2006-05-15 / 14:21:00

    Провокатори утріться

  3. 2006-05-15 / 08:40:00

    стаття груба по відношенню до тих. кому пропонується партнерство та співпраця (НСНУ, ПОРА, СПУ)

  4. 2006-05-14 / 21:09:00

    Вова П. заспокойся ти ж керівник фракції. Радуйся.

  5. Аноніму 2006-05-14 / 21:00:00

    Підтримую! Але ти помилився,Ратушняка на минулих виборах обрали 36 тис.чоловік,а в цей раз 22 тис.чоловік,а виборців під 100 тисяч ужгородців.Деж переважна більшисть!По крайній мірі 50 тисяч плюеться від такого головування.

  6. 2006-05-14 / 18:06:00

    Постійна брехня:Під вивіскою "штучної завищеності" членства в "Батьківщині" реально підрозумівається зменшення кількості за рахунок неугодних Сербайлові і Раті.За розподіл тіньового мільйона на сесії голосували не всі бютівці, і не голосували в повному складі НУ, Пора і соціалісти.Те, що Ужгород має бути прибраним, визнавали всі, але не всі погодилися "в темну" дерибанити мільйон. Наша Україна має керівника, і це Федаці відомо,а Пора і соціалісти є субєктами коаліції не як фракції, а як політичні сили, представлені в раді відповідними депутатами, яких - не мало, не багато - семеро із загалом 50-ти. Міські НУ і соціалісти ніяких угод на рівні області не укладали, а тому не мають за що вибачатися. Не правда й те, що "керівні органи "Батьківщини" взагалі не уповноважували" БЮТ підписувати будь-які угоди". Директива, підписана Тимошенко, Безсмертним і Вінським 26 квітня, прямо зобовязує укладати угоди між БЮТ, НУ і соціалістами. І не менш категорично забороняє блокуватися з литвинівцями. Федака ж шукає всілякі відмазки, аби не блокуватися з НУ і соціалістами, зате закликає обєднуватися "з демократично обраним переважною більшістю ужгородців міським головою", який представляє бдок Литвина.Брехливий сопляк не розуміє, що неправдою світ пройдеш, та назад не повернешся. Але, як постелить, так і виспиться...

  7. 2006-05-14 / 17:44:00

    Полный отстой.За всей этой херней видна рука Сергея. Сопливого и Лопуха сначала инструктирует как задро..ть изнутри БЮТ. Потом доводит до опускалова и вражды со всеми. А дальше будет обьяснять что кругом одни враги и что спасти их может только он, никуда им не дется, потому что без себя любимого им ЖОПА.Не зря это говно печатает Рио и Трибуна. Те же Кучмисты пишут паскудные коментарии на сайте, чтоб пересрать БЮТ с Демократичными силами. Рата дал наказ загнать "пацанов" на войну против всех. Самому без БЮТа ему не справиться. Следюющим этапом он ввойдет в Батькивщину через предателя Федяку, и начнет выжирать из нутри всех у кого есть свои мозги!!! P.S. Скоро Шпеник сотрет этот коментарий... ничего, напишу еще!

  8. 2006-05-14 / 16:07:00

    Вова П. заспокойся ти ж керівник фракції. Радуйся.
    А перед тим як наїжджати на жидомасонів зніми труси перед зеркалом.

  9. Братрура 2006-05-14 / 14:23:00

    І ми про нього чули! Яблуко від яблуні...Особливо цікавими є повідомлення в газетах щодо перереєстрації членів міської організації партії Батьківщина! Оце здорово!
    Яблучний спас Сербайло, не маючи жодного відношення до Батьківщини, змістив Мартина і став обласним лідером. А пан Федака, котрий є великим прихильником Ратушняка і нульовим політиком та партійним функціонером, став головою міського осередку. Цікаво, чи знає про ці чудеса Тимошенко? Таке враження, що всі обласні партійні питання Сербайло вирішує через свого шефа жидомасона Бродського...

  10. Руся 2006-05-14 / 14:02:00

    Ми знаемо його,це повний звиздець....!