Поліцейські здійснили мрію маленької дівчинки із Закарпаття (ФОТО)

Поліцейські здійснили мрію маленької дівчинки із Закарпаття (ФОТО)
У рамках Всеукраїнської акції «Мріяти про майбутнє разом» інспектори сектору ювенальної превенції поліції завітали до маленької жительки Тячівського району.

 

Як розповідають в поліції Закарпаття, 9-річна Андріанка нерідко ділиться з поліцейськими своїми мріями. Однією з найзаповітніших був мобільний телефон.

Об’єднавши свої зусилля з місцевим підприємцем-благодійником, працівники Тячівського районного відділу поліції придбали для Андріанки не лише мобільний, але й омріяну нею м’яку іграшку та солодощі.

«Одного разу ми розмовляли з Андріанкою про те, що вона завжди може звернутися до нас, поліцейських, по допомогу. В той час дитина обмовилася, що вона мріє про мобільний телефон, бо тоді вона справді зможе бути постійно на зв’язку і з мамою, і з поліцейськими-ювеналами, з якими вона вже добре потоваришувала. Ми вирішили втілити її мрію – і цим надзвичайно розчулили дитину. Її щирі емоції є найкращим підтвердженням того, що вона отримала від нас маленьку «порцію» щастя», – розповідає поліцейська-ювенал Мирослава Фіцай.

 

14 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів