Підроблення довідок про непридатність до військової служби: до 9 років ув’язнення загрожує трьом закарпатцям

Підроблення довідок про непридатність до військової служби: до 9 років ув’язнення загрожує трьом закарпатцям

 

До 9 років ув’язнення загрожує трьом закарпатцям за підозрою у підробці довідок про непридатність до військової служби чоловіків. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Закарпатської області.

За версією слідчих, 47-річний житель села Минай залучив до підробки довідок свого 21-річного сина та 45-річну співробітницю районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

"Вони займалися підробкою висновків спеціалістів медустанов інших областей про наявність у їхніх клієнтів хвороб, які несумісні з проходженням військової служби. В подальшому ці підробки чоловіки надавали при проходженні військово-лікарської комісії та в результаті отримували довідки про непридатність до військової служби і можливість покинути межі України", — йдеться у публікації.

Закарпатців затримали під час отримання коштів у розмірі 11 тисяч доларів та 18 500 гривень. Тоді з місця події та в ході обшуків автомобіля і житла слідчі загалом вилучили понад 30 тисяч доларів, 5 400 євро та 746 500 гривень.

Підозрюваним загрожує до 9 років ув’язнення з конфіскацією майна, — йдеться у публікації поліції.

 

20 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів