В Ужгородській міській раді проголосували за надання допомоги військовим частинам, розташованим у місті

В Ужгородській міській раді проголосували за надання допомоги військовим частинам, розташованим у місті
Програму підтримки військових частин Збройних Сил України, інших військових формувань та парамілітарних організацій на 2023 рік підтримали сьогодні, 31 січня, на першій у цьому році сесії Ужгородської міської ради.

 

Метою Програми є, зокрема, надання посильної допомоги у матеріально-технічному забезпеченні військовим частинам Збройних Сил України, іншим військовим формуванням та парамілітарним організаціям. Фінансування Програми передбачене у розмірі 3 мільйони гривень.

52 мільйони 203,5 тисяч гривень, із яких 44,8 мільйони гривень – на 2023 рік спрямують в Ужгороді на Програму надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста, на 2023-2024 роки.

Основні завдання:

– забезпечення належної боєздатності військових частин А-1778, 3115 Національної гвардії України в мирний та воєнний час;

– підвищення рівня культурно-виховної роботи у військових частинах;

Програму надання матеріально-технічної допомоги Ужгородському зональному відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України на 2023-2024 роки також підтримали сьогодні на сесії міської ради.

Програма спрямована на забезпечення громадського порядку і військової дисципліни серед військовослужбовців у місцях дислокації військових частин, військових містечках, на вулицях і в громадських місцях м. Ужгород; забезпечення безпеки дорожнього руху військових транспортних засобів; комплексне розв’язання проблем матеріально- технічного забезпечення відділу; розвиток та поліпшення існуючої інфраструктури відділу; підтримання мобілізаційної готовності відділу на належному рівні.

На її реалізацію передбачено 2 мільйони гривень, по мільйону на рік.

Внесли сьогодні депутати Ужгородської міської ради зміни до Програми організації та забезпечення підрозділів територіальної оборони на 2022-2024 роки – збільшили фінансування на 10 мільйонів гривень. Також підтримали зміни до Програми надання матеріально-технічної допомоги Чопському прикордонному загону на 2021 – 2024 роки – збільшили фінансування на цей рік на 500 000 грн.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

31 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів