Ігор Кріль прокоментував отримання посвідчення народного депутата

Центрвиборчком зареєстрував закарпатських „нашоукраїнців” депутатами Верховної Ради

 

Центральна виборча комісія продовжує реєструвати новообраних депутатів Верховної Ради України. Процедуру офіційної реєстрації проходять й народні обранці від Блоку „Наша Україна”. Зокрема депутатські мандати отримали екс-керівник Закарпатського виборчого штабу Блоку, № 71 у списку кандидатів у народні депутати Ігор Кріль та екс-заступник міністра МНС, уродженець Колочави, № 56 списку Блоку „Наша Україна” Станіслав Аржевітін.
Повернувшись зі столиці Ігор Кріль прокоментував отримання посвідчення народного депутата зазначивши, що наразі це тимчасовий статус, який, проте дає можливість частково виконувати функції народного обранця. Повною мірою згідно Закону і Конституції це можна буде робити після прийняття присяги народного депутата під час першого офіційного засідання новообраної Верховної Ради України.
Ігор Кріль підтвердив, що у парламенті планує працювати в „економічній” комісії, зокрема займатися питаннями податкового реформування. „Але у жодному разі я не збираюся втрачати зв’язків із Закарпаттям та закарпатцями, які делегували мене до парламенту. В моїй особі вони завжди матимуть надійного представника у вищих органах влади”, — додав І.Кріль.
Новообраний народний депутат також повідомив, що незабаром в Ужгороді та Мукачеві будуть відкриті його громадські приймальні, куди зможуть звертатися усі бажаючі.
Загалом станом на 16 травня ЦВК зареєструвала 422 народних депутати з 450 обраних. З них 72 — представники Блоку „Наша Україна”.

 

17 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів