На Закарпатті затримали чоловіка, який хотів потрапити до Словаччини

На Закарпатті затримали чоловіка, який хотів потрапити до Словаччини

 

Поблизу села Новоселиця Ужгородського району затримали жителя Запоріжжя, який намагався незаконно потрапити до Словаччини, але заблукав у горах. Про це повідомили на Facebook-сторінці Держприкордонслужби.

За версією слідчих, 25-річний чоловік хотів дістатися кордону, орієнтуючись за навігатором у мобільному телефоні. Із залізничної станції він попрямував пішки за прокладеним завчасно маршрутом. Однак, втратив орієнтування та заблукав у горах.

"Коли підозрюваний зрозумів, що йому не вдасться вибратися з лісу самотужки, зателефонував на лінію 102. Служба проінформувала прикордонників, і вони вирушили на пошуки. До заходів залучили додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками", — йдеться в публікації.

Чоловіка знайшли за декілька кілометрів від кордону. Він виявився жителем Запоріжжя. Планував дістатися будь-якого населеного пункту Словаччини, а звідти вирішувати, куди іти далі, — повідомляють в Держприкордонслужбі.

Правопорушника затримали і доставили у прикордонний підрозділ для встановлення обставин справи та складання адміністративно-процесуальних документів.

 

01 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів