Майже 10 млн застави: в Ужгороді шістьох підозрюваних в організації переправлення чоловіків через кордон взяли під варту

Майже 10 млн застави: в Ужгороді шістьох підозрюваних в організації переправлення чоловіків через кордон взяли під варту

 

В Ужгороді шістьох підозрюваних в організації переправлення військовозобов’язаних через кордон взяли під варту з правом внести майже 10 млн грн застави. Про це повідомила Суспільному речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

За її словами, прокуратура готується оскаржити в апеляційному порядку рішення щодо запобіжних заходів двом підозрюваним — ужгородцю та мукачівцю.

"Щодо жителя Ужгорода, сторона обвинувачення наполягатиме на збільшенні розміру грошової застави. Наразі його взяли під варту з можливістю внесення 107 тис. 360 грн застави", — розповіла речниця. Вона додала: прокуратура наполягатиме на безальтернативному триманні під вартою мукачівця. Його взяли під варту з можливістю внесення 1 млн 878 тис. 800 грн застави.

"Щодо нього на розгляді в судах перебувають кілька інших кримінальних проваджень. Зокрема, йому інкримінують організацію двох злочинних груп, що займалися розповсюдженням наркотиків і психотропів на території Закарпаття", — розповіла Хижняк.

Речниця додала: уродженця Луганська, який наразі проживає в Ужгороді, взяли під варту із заставою у розмірі 2 млн 13 тис. грн, жителя Берегівського району — із заставою в 1 млн 905 тис. 640 грн. Також запобіжні заходи обрали й двом жителям Виноградова. Їх взяли під варту із заставою в 1 млн 878 тис. 800 грн кожному.

 

13 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів