Після контузії на війні, лікування та реабілітації актор Закарпатського муздрамтеатру повернувся на сцену (ФОТО)

Після контузії на війні, лікування та реабілітації актор Закарпатського муздрамтеатру повернувся на сцену (ФОТО)
Актор Закарпатського муздрамтеатру Дмитро Сньозик повернувся на сцену 33-річний актор Дмитро Сньозик в останні роки став одним із впізнаваних облич Закарпатського муздрамтеатру.

 

І хоча закінчив Ужгородський коледж культури і мистецтв та Рівненський державний гуманітарний інститут за спеціальністю «хореографія», в найбільшому театрі Закарпаття він успішно проявився не тільки як артист балету та балетмейстер-постановник багатьох вистав, але й як провідний актор. 

З перших місяців війни Дмитро Сньозик – у лавах 101 бригади територіальної оборони, в якій закарпатці зупиняли ворога на Сході та Півдні України. Учасник бойових дій, під час яких зазнав контузії. Після лікування і реабілітації звільнений  за станом здоров’я. Минулої неділі Дмитро знову вийшов на сцену Закарпатського обласного музично-драматичного театру в  ролі Ронні у комедії Рея Куні «№ 13». А цієї суботи Дмитро Сньозик зіграє у виставі «Жменяки» за романом Михайла Томчанія роль Михайла, за яку був відзначений обласною театральною премією імені братів Шерегіїв у 2019 році як кращий актор Закарпаття. 

А цієї суботи, 25 лютого, о 12.00 Закарпатський муздрамтеатр зіграє музичну виставу «Мауглі» за твором Р.Кіплінга. У неділю, 26 лютого, о 12.00 «шерегіївці» покажуть казку Марини Смілянець «Майстри чудес», а о 18.00 – закарпатську сагу «Жменяки». 

 

23 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів