DECAMERON: 19 березня — п'ята прем'єра Донецького театру з Маріуполя 

DECAMERON: 19 березня — п'ята прем'єра Донецького театру з Маріуполя 
За два дні на сцені Закарпатського обласного музично-драматичного театру актори Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь)  покажуть свою п'яту з часу відновлення прем'єру DECAMERON — комедію про кохання, зраду, людські почуття у різних проявах та іпостасях. Вистава створена за новелами Джованні Боккаччо «Декамерон». 

 

Чи на часі ставити комедію під час війни? Наша думка — безперечно! Гумор рятував людей в найскладніші часи. У Бокаччо це чорні часи чуми, а сьогодні — війна. 

Вибір новел Декамерон для постановки стався не випадково — тут одна за одною проступили паралелі з реальністю, в якій опинилися актори Донецького театру та й десятки тисяч українців. Вже на початку бачимо, що люди вимушено залишають своє місто, рятуючись від чуми, так само як довелось рятуватися від війни маріупольцям. 

Ну а далі у інтерпретації Донецького театру молоді жінки та чоловіки з Флоренції з невеликими валізами сідають у старий автобус, який стане для них домом на невизначений час, і вирушають у подорож. Щоб в дорозі підтримати одне одного та відволіктися від страшної реальності, вони розповідають історії. 

Що це за історії? У кожного своя, але всі про кохання — від ідеального до гріховного, адже всі ці історії відбуваються і зараз, під час війни. 

Отже, щиро запрошуємо на прем'єру DECAMERON — виставу Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) режисера Олега Мельничука. 

Вистава відбудеться на сцені Закарпатського обласного музично-драматичного театру 19 березня о 18:00.

Квитки на сайті concert.ua та в касі театру. 

 

 

16 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів