Перевозив військовозобов'язаних на "швидкій". На Закарпатті фельдшера підозрюють у переправленні чоловіків за кордон

Перевозив військовозобов'язаних на "швидкій". На Закарпатті фельдшера підозрюють у переправленні чоловіків за кордон

 

Неподалік селища Великий Березний поліція затримала фельдшера, якого підозрюють у переправленні військовозобов'язаних чоловіків до Словаччини. Про це повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

За інформацією правоохоронців, до організації переправлення причетні двоє жителів Ужгородського району.

"Для транспортування чоловіків до прикордонних територій один з них, який працює фельдшером на місцевій підстанції екстреної медичної допомоги, організував автомобіль "швидкої", — йдеться в повідомленні.

"Підозрюваний фельдшер скористався спецмашиною екстреної медичної допомоги, аби забрати "клієнтів" на околицях Ужгорода та доставити до прикордонних населених пунктів Ставненської громади. При цьому створювали видимість того, що автомобіль з медиками поспішає на виклик, рухаючись на великій швидкості з проблисковими маячками", — повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

За перевезення чоловіків підозрювані отримували по 3 тисячі доларів з людини.

Правоохоронці затримали фельдшера під час спроби переправити двох військовозобов’язаних чоловіків — закарпатця та жителя Київщини. У нього вилучили близько 6 тисяч доларів США. Наразі чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його спільника продовжують розшукувати.

Наразі фельдшеру повідомили про підозру в організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон за грошову винагороду. Йому загрожує до 9 років позбавлення.

 

04 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів