Ужгородські баскетболісти провели завершальні матчі сезону

Ужгородські баскетболісти провели завершальні матчі сезону
На нейтральному майданчику в Чернівцях, у рамках чергового з’їзного туру Вищої ліги України, БК «Ужгород» зустрічався з «Інваспортом-СДЮСШОР-5» (Дніпро), «Вінницькими зубрами» та «Хмельницьким».

 

У протистоянні з «Інваспортом-СДЮСШОР-5» (Дніпро), котре відбулося 7 квітня, закарпатці тривалий час грали на рівних і лідирували в рахунку. Перша чверть завершилася з результатом 17:14, а друга – 37:42. Після великої перерви дніпряни додали і переломили хід матчу на свою користь. Четверта 10-хвилинка взагалі вийшла провальною у виконанні наших баскетболістів (їм удалося закинути тільки три очки, у той час як суперник набрав 23 пункти). Як підсумок, поразка – 55:86.

Найрезультативнішими у складі БК «Ужгород» були Денис Кошовець (14 очок), Денис Ігнатишин (13) і Богдан Ластівка (10).

Наступного дня колектив Олександра Зубковського зустрівся з «Вінницькими зубрами». На майданчику була напружена боротьба, а лідер у рахунку змінювався 14 разів. Та все ж більше сил на фінальний штурм залишилося у закарпатців, які й змогли вибороти звитягу. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 84:75 (27:16, 15:24, 24:22, 18:13).

Вагомий внесок у перемогу своєї команди зробили Денис Кошовець та Богдан Ластівка, котрі набрали 23 та 17 очок відповідно.

А в завершальному матчі сезону, 9 квітня, ужгородці протистояли «Хмельницькому». На жаль, продемонструвати свої найкращі якості наші гравці не змогли. Хмельничани зі стартових хвилин повели в рахунку і впевнено втримували лідерство. З плином часу перевага підопічних Ганни Шликової тільки збільшувалася і на момент завершення гри сягнула 26 очок – 54:80 (7:23, 13:21, 17:16, 17:20).

Вже традиційно найрезультативнішим у складі закарпатської команди був Денис Кошовець, якому цього разу вдалося набрати 20 очок.

Отож, у восьми іграх другого етапу Вищої ліги України з баскетболу сезону 2022/23 БК «Ужгород» здобув чотири перемоги. Підсумкова позиція нашої команди у турнірній таблиці стане відома після того, як інші колективи зіграють свої завершальні матчі.

Олег МИКИТА, Карпатський об`єктив

 

18 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів