В Ужгороді на благодійному концерті "Діти Закарпаття — воїнам ЗСУ" зібрали 100 тис. гривень

В Ужгороді на благодійному концерті "Діти Закарпаття — воїнам ЗСУ" зібрали 100 тис. гривень

 

В Ужгороді 19-го квітня на благодійному концерті "Діти Закарпаття — воїнам ЗСУ" зібрали 100 тис. гривень. Повідомив Суспільному координатор концерту Ернест Завадський. Зібрані на концерті гроші передадуть на потреби військових.

Це військові Збройних Сил України. Саме для них в облмуздрамтеатрі влаштували благодійний концерт "Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ". Виступала першою на концерті Валерія Стулішенко. "Мій тато військовий. Він зараз на фронті. Мене запросили тут співати Гімн України. Співаю на таких заходах Гімн не вперше. Тут я з метою підтримати наших військових", — розповіла учасниця концерту.

"Ми найменші учасники цього дійства. Нашим учасникам від 6-ти до 9-ти років. Ми з радістю відгукнулися на запрошення Департаменту культури. Ми беремо участь уже в сьомому такому заході. Ми давали й самі благодійні концерти. У нас багато дітей, батьки який зараз на фронті", — ділиться керівниця танцювального колективу "Зіраті-Зефірчик" Тетяна Ардельянова.

"Вірменська спільнота завжди була з українським народом. Навіть зараз багато хлопців є на передовій. Кожен з нас знає, що ми всі, вся країна зараз об’єднані. Усі працюють задля перемоги. Цей захід так само підкреслює те, що навіть маленькі діти роблять так само все для перемоги. Завдяки військовим ми маємо можливість зробити сьогоднішній концерт, зібрати гроші і бути долученими до перемоги України", — говорить секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян.

Участь у благодійному концерті взяли 20 виконавців й танцювальних колективів. Розповів координатор заходу Ернест Завадський. "Ідея виникла у Карена Енокяна. Він є головою товариства вірменської культури Закарпаття. Також це відбулося за сприяння спілки вірмен України. Ідея була в тому, щоб допомогти зібрати кошти для воїнів ЗСУ. Окрім того, що продавалися фізично квитки, також у нас були запрошення для спонсорів та меценатів. Також долучилися до збору коштів фізично, тобто у нас є скриньки, у які збирають гроші. І наша спеціальна комісія буде рахувати ці гроші. Після цього ми їх перерахуємо на військо", — каже чоловік.

За словами Ернеста Завадського, гроші військовим можна було перерахувати й перейшовши по QR-коду.

 

20 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів