Дводенні змагання на першість Закарпатської області з плавання стартували в Ужгороді (ФОТО)

Дводенні змагання на першість Закарпатської області з плавання стартували в Ужгороді (ФОТО)
Дводенні змагання — першість Закарпатської області з плавання відповідно до правил Міжнародної федерації плавання (FINA) — стартували сьогодні в Ужгороді, у басейні спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ. За підсумками кращі спортсмени представлятимуть Закарпаття на чемпіонаті України з плавання.

 

У змаганнях беруть участь близько 140 дівчат та юнаків, які представляють спортивні клуби міста та області: ужгородські СК “ОЛІМПіК”, “Team Royak swimming”, ГО “Тиса Спорт”, “На Старт”, “Інваспорт” та мукачівські “Марлін” і “Мукачево-Спорт”.

Вікові групи: дівчата та хлопці 2008 р.н. і старші, 2009-2010 рр.н., 2011-2013 рр.н., 2014-2015 рр.н. та молодші.

У програмі турніру – дистанції 50 м, 100 м та 200 м вільним стилем, батерфляєм, брасом, на спині, а також 100, 200 м комплексним плаванням та 400 м вільним стилем.

В.о. міського голови Ужгорода, заступник міського голови Вадим Борець привітав учасників змагань, подякував спортсменам, тренерам, батькам за виховання та всебічний розвиток молоді, а Збройним Силам України за можливість проводити такі змагання.

Також в офіційному відкритті взяли участь голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, начальник управління молоді та спорту, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Олег Муртазін, голова закарпатського підрозділу Федерації плавання України Роберт Левицький.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

22 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів