Закарпатський співак Роберт Тіводор презентував пісню-присвяту матерям полеглих у війні Героїв (ВІДЕО)

Закарпатський співак Роберт Тіводор презентував пісню-присвяту матерям полеглих у війні Героїв (ВІДЕО)
Український співак із Закарпаття, Роберт Тіводор, презентує сольний трек, який став присвятою матерям загиблих воїнів ЗСУ.

 

Роберт Тіводор презентував дебютний сольний сингл “В твоїх очах” та відеокліп на цю пісню. 

З 19 травня трек “В твоїх очах” доступний на всіх стримінгових платформах.

20 травня Роберт провів спеціальний захід із концертом в рідному місті Виноградів на Закарпатті, де презентував відеороботу на цю пісню. 

Музику створив Томаш Лукач.

Текст пісні написав Роберт Тіводор.

Режисером, автором ідеї кліпу та сценаристом став  Василь Переверзєв

Мешканці рідного містечка першими чули усі його треки, проте цього разу Робер Тіводор хоче залучити усіх українців до прослуховування сольної роботи. 

Наразі в лавах ЗСУ воюють чоловіки та жінки з різних куточків України. Здавалося б, Закарпаття далеко від лінії фронту. Разом із тим, тисячі закарпатців - як із ТРО, так і мобілізовані військові - воюють за мир і незалежність України. 

Разом з презентацією треку артист запускає збір на цільову допомогу нашим військовим. 

Роберт Тіводор закликає долучитись до збору на тепловізори землякам, які наразі боронять країну від роійського агресора. Кожна гривня може врятувати воїнів, кожний донат наближає нас до Дня Перемоги.

Як розповів Роберт Тіоводор, “До повномасштабного вторгнення росії я був солістом гурту “Чаламада” і співав веселих, фанових пісень. Після ж сталась болюча творча пауза. Я переосмислив так багато! Текст пісні “В твоїх очах” я довго носив в собі, вона нагніталась всередині мене через усі страшні новини в Україні. Це пісня про Україну в образі матері, яка чекає свого сина з війни. Це пісня про зміни, які відбулись з кожним свідомим українцем після 24 лютого 2022 року. І хоч війна прийшла в нашу країну раніше, наразі вона дійсно торкнулась кожного.”

Після “В твоїх очах” Роберт планує надалі видавати треки як сольний виконавець. 

За його словами, “Мій сольний проєкт - це більш глибокі твори, дещо філософські.  До творчості в гурті “Чаламада” повернусь, скоріше за все, після Перемоги України, час покаже. На рахунок же виконання пісень як було раніше, закарпатською говірко, не виключаю. В мене є пісні на місцевому діалекті, тому очікуйте.”

Збір на тепловізори:

Номер карти 5375411205850337.

 

23 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів