Закарпатські гандболістки стали переможцями міжнародного турніру

Закарпатські гандболістки стали переможцями міжнародного турніру
Нещодавно ужгородські «Карпати» взяли участь у міжнародному турнірі з гандболу серед жіночих команд Second Janas Trophy, який відбувся в Нуоро (Італія).

 

Окрім «карпатівок» боротьбу за трофей вели Dublin City (Ірландія), Raimond Sassari (Італія) та Citt? del Redentore (Італія). Змагалися учасниці за коловою системою, тож кожен колектив провів по три гри, за підсумками яких і були визначені підсумкові місця. Ужгородки перебували в хорошому ігровому тонусі й були фаворитками змагань. Вже в двох стартових поєдинках «карпатівки» підтвердили свої амбіції чудовими результатами. З рахунком 41:21 (перший тайм – 22:8) наші спортсменки обіграли Dublin City, а з результатом 33:17 (17:8) – Raimond Sassari.

У заключному матчі турніру закарпатський ГК зустрівся з Citt? del Redentore. У першому таймі на майданчику була рівна гра і в рахунку зберігався паритет (15:15), а ось після перерви ужгородки додали й вирвали важливу звитягу – 34:30. Здобувши три перемоги і набравши шість очок, «Карпати» (Ужгород) стали доворазовими переможцями Janas Trophy. «Срібло» дісталося Citt? del Redentore (4 пункти), а «бронза» – Raimond Sassari (2).

Найрезультативнішими у складі «Карпат» на цьому турнірі були Дар‘я Кот (20 м’ячів), Каріна Колодюк (19), Каріна Товтин (18), Валерія Нестеренко (17) і Ольга Макаренко (13).

Олег МИКИТА, Карпатський об`єктив

 

09 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів