Закарпатець, який вбив 10-річну падчерку, отримав довічне ув'язнення

Закарпатець, який вбив 10-річну падчерку, отримав довічне ув'язнення
У Закарпатській області засудили до довічного ув’язнення чоловіка, який два роки тому вбив одну падчерку, а іншій – завдав тілесні ушкодження. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

 

Це сталося 2 жовтня 2021 року у селі Паладь-Комарівці Ужгородського району. Обвинувачений понад 70 разів наніс тілесних ударів 10-річний дівчинці. Внаслідок чого вона померла.

«Між підозрюваним і його дружиною виник конфлікт, свідками якого стали діти. Сварку матері й вітчима бачила й 10-річна падчерка, яка намагалася уникнути конфлікту та пішла з дому. Чоловік наздогнав дівчину, затягнув до будинку, а згодом у стані алкогольного сп’яніння спричинив не менше 75 ударів, які виявилися смертельними. Також вітчим наніс легкі тілесні ушкодження 5-річній доньці жінки», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка засудили до довічного ув’язнення за двома статтями кримінального кодексу:

  • частина друга статті 115 «Умисне вбивство»;
  • частина перша статті 125 «Умисне легке тілесне ушкодження».

«Після побиття старшої падчерки матір не вчинила жодних дій, щоб її врятувати. Наразі в суді на розгляді перебуває обвинувальний акт стосовно жінки за фактом залишення дитини в небезпеці, що спричинило її смерть», – пише Закарпатська обласна прокуратура.

Обвинувальний акт щодо жінки до суду передали за частиною третьою статті 135 «Залишення в небезпеці». Санкція статті – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

 

11 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів