Обираємо пилосос для ламіната і плитки правильно: три слушні поради

Обираємо пилосос для ламіната і плитки правильно: три слушні поради

 

Прибирання підлоги, вкритої ламінатом чи плиткою, може бути справжнім викликом, оскільки ці типи покриття потребують особливого і бережного підходу. Тому дуже важливо обрати пилосос, який забезпечить ефективне прибирання без пошкодження поверхні чи іншої подібної халепи.

А тому у цій публікації виокремимо три важливі поради, які допоможуть обрати підхожий пилосос для ламінату і плитки, який повністю відповідатиме вашим потребам, допоможе підтримувати чистоту і порядок вашої підлоги.

Порада перша: зверніть увагу на бренд

Якість пилососа має вкрай важливе значення, тому орієнтуйтеся на відомих виробників, що вже є гарантією належної продуктивності, широкого функціоналу та тривалого терміну експлуатації.

У той же час варто оминати маловідомих і незрозумілих виробників, звертаючи увагу виключно на «вигідний» цінник. Такі пристрої навряд чи зможуть задовольнити всі ваші потреби у відмінному прибиранні ламіната чи плитки.

Порада друга: врахуйте наявність спеціальних насадок та інших потрібних аксесуарів

Деякі пилососи мають спеціальні насадки, розроблені спеціально для ламіната і плитки. Ці насадки зазвичай мають м'які щетинки або подушечки, які допомагають зібрати бруд без труднощів та іншої халепи. Насадка з регульованою висотою також є корисною, оскільки ви зможете налаштувати її так, щоб ефективно очищати різні типи покриття.

Загалом, перш ніж купити писолос, уважно ознайомтеся з описом і комплектацією, щоб переконатися, що товар має у комплекті всі важливі для вас складники.

Порада третя: зверніть увагу на систему фільтрації

Фільтрація є важливим аспектом вибору пилососа, особливо, коли мова йде про прибирання ламіната чи плитки. Варто обрати пилосос з високоефективними фільтрами, які під час прибирання добре затримують найдрібніші частки пилюки, інших механічних частинок та алергенів, тобто не дозволяють їм знову потрапити у простір кімнати.

До речі, фільтр HEPA є хорошим варіантом, оскільки він здатен утримувати до 99,97% частинок розміром 0,3 мікрона і більше, тому зверніть на це увагу. Водночас варто врахувати і тип прибирання – сухе або вологе.

Висновок

Вибір пилососа для ламіната та плитки насправді є відповідальним завданням, яке потребує уважного підходу. Тому не варто це робити поспіхом, а навпаки – ретельно вивчати товарну пропозицію, читати описи, характеристики та іншу важливу інформацію, а також, що важливу, здійснювати покупку таких речей тільки в надійних продавців.

 

11 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів