В Ужгороді можуть з’явитися 10 нових електроавтобусів

В Ужгороді можуть з’явитися 10 нових електроавтобусів
Ужгородська міська рада підтримала участь комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» у залученні позики в обсязі 3 900 000 євро для реалізації підпроєкту «Створення системи міського електричного транспорту в м. Ужгород».

 

Завдяки проведеній роботі Ужгород є у переліку міст, які беруть участь у проєкті «Міський громадський транспорт України ІІ», який фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) та передбачає оновлення парку та розвитку екологічного громадського транспорту. За рахунок залучення фінансових ресурсів Європейського інвестиційного банку заплановано закупівлю 10 нових електроавтобусів середнього розміру разом із станціями живлення.

Міського голову Богдана Андріїва уповноважили укладати від імені Ужгородської міської ради договори, необхідні для участі в проєкті «Міський громадський транспорт України ІІ», у тому числі Угоду про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Ужгородською міською радою та комунальним підприємством «Ужгородський муніципальний транспорт» для реалізації підпроєкту.

Ужгородська міська рада

 

13 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів