Розіграш iPhone 13 від Tolk серед закарпатців на фінішній прямій. Поспішайте взяти участь!

Розіграш  iPhone 13 від Tolk серед закарпатців на фінішній прямій. Поспішайте взяти участь!
ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує, що тільки до 30 червня ще можна актуалізувати свої персональні дані у постачальника електроенергії, щоб узяти участь у розіграші нового iPhone 13 та потужних павербанків.

 

З метою заохочення  побутових споживачів перевірити та актуалізувати свої персональні дані для цифровізації процесів та послуг в умовах нового ринку електроенергії та переходу на платформу Датахаб, ТОВ «Закарпаттяенергозбут» проводить розіграш цінних подарунків. Участь у розіграші можуть взяти всі побутові споживачі, які актуалізують свої персональні дані в постачальника електроенергії ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Tolk). До речі, обов’язок перевірки та оновлення персональних даних у свого постачальника електроенергії передбачений для споживачів постановою НКРЕКП: http://bit.ly/3Iay2Ox. 

Які дані потрібно оновити?

  • копію паспорта (1-3 сторінки та прописка);
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);
  • документ на право власності/користування об’єктом (за яким присвоєний особовий рахунок, укладено угоду на постачання електроенергії);
  • актуальний номер телефону (за наявності – адресу електронної пошти).

 Як передати інформацію постачальнику?

Побутовому споживачу необхідно звернутися до  ТОВ «Закарпаттяенергозбут» і оновити персональні дані/передати чи надіслати копії необхідних документів:

  • через менеджерів у ЦОКах ТОВ «Закарпаттяенергозбут»: https://bit.ly/3do3log 
  • надіслати фото- чи сканкопії документів на електронну пошту: [email protected]

Період проведення кампанії

Початок розіграшу – 1 квітня 2023 року, завершення – 30 червня 2023 року (включно).

Кожному побутовому споживачу, який звернеться до ТОВ «Закарпаттяенергозбут» будь-яким із вказаних способів та актуалізує всі вказані в переліку умов розіграшу персональні дані, буде присвоєний статус «Учасник розіграшу».

Розіграш павербанків буде проводитися серед споживачів зі статусом «Учасник розіграшу» тричі: 5-го травня, 5-го червня та 5-го липня. Розіграш головного призу – нового iPhone 13 відбудеться 10-го липня серед усіх споживачів ТОВ «ЗЕЗ», котрим буде присвоєно статус «Учасник розіграшу».

При цьому фахівці ТОВ «Закарпаттяенергозбут» актуалізують дані всіх без винятку споживачів, навіть тих, по котрих в базі даних є вся інформація. Такому споживачу також присвоюється статус «Учасник розіграшу».

Звертаємо вашу увагу, що обробка персональних даних відбуватиметься із чітким дотриманням Закону України «Про захист персональних даних».

Сподіваємося на вашу активність та щиро зичимо перемоги!

 

18 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів