"Селиська співанка"

Міжнародний фестиваль "Селиська співанка" відбудеться в липні на Закарпатті

 

12 липня вже традиційно в закарпатському селі Нижнє Селище, що знаходиться поміж мальовничих краєвидів Хустського району, відбудеться V міжнародний фестиваль "Селиська співанка".

"Селиська співанка" – це свято справжньої української душі, яка є відкритою і щирою. В той час, коли переважна більшість нашого суспільства несвідомо зосереджена на питаннях економічного зростання та всеохоплюючої політичної активності, коли українці забувають про свою духовність та її вагомий вплив на творення справжньої нації, прихильники традиційного мистецтва прагнуть популяризувати ідею культурного багатства нашого народу.
Програма фестивалю є досить насиченою та різноманітною, а відтак може задовольнити потреби кожного конкретного відвідувача, повідомляє "Громадський простір".
До уваги гостей пропонуються виступи:

1.Олег Скрипка та “Ле Гранд Оркестр” (Київ)
2.Центр сучасного мистецтва “Дах” (Київ)
3.Гурт “ДахаБраха” (етно-хаос) (Київ)
4.“Ді Гріне Кузіне” (Берлін)
5.“Гудаки” (Нижнє Селище)
6.Місцеві фольклорні колективи з Ужгорода, Іршави та інші
7. Театральні колективи

Впродовж усього дня глядачі зможуть прийняти участь в спортивних іграх, насолодитися виставками старих фото етнічного спрямування та пересвідчитися у багатстві фантазій та традицій народних умільців, а також долучитися до процесу боді-арту.
“Селиська співанка” – це виключно жива музика, яка створює тільки позитивні емоції, засновані на українських тисячолітніх традиціях, а також знайомство з етнічними мотивами інших народів Європи. Фестиваль в Селищі лише починає серію карпатських гулянь, адже свято продовжиться в Шешорах, на Івано-Франківщині, куди попрямують прихильники українського фольклору.
Підтримайте і Ви це свято українських традицій, яке є поштовхом до відродження всієї України та стане запорукою позитивного іміджу нашої держави на міжнародному рівні!!!

За детальною інформацією звертатися до Зубик Ольги, ПР-менеджера:
E-mail: [email protected]
моб.: +380 97 512 97 98

 

04 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів