Мешканця Ужгородщини підозрюють в організації схеми переправлення ухилянтів за кордон (ФОТО)

Мешканця Ужгородщини підозрюють в організації схеми переправлення ухилянтів за кордон (ФОТО)
За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури закарпатцеві повідомлено про підозру у незаконному переправленні через кордон військовозобов’язаних чоловіків за грошову винагороду (ч. 3 ст. 332 КК України).

 

Встановлено, що місцевий житель Ужгородщини знаходив чоловіків, які намагалися уникнути призову на військову службу, та пропонував їм послуги з незаконного переправлення до Словаччини. Добре знаючи прикордонні території, він організовував маршрут гірсько-лісистою місцевістю за 3000 доларів США з особи. 

Підозрюваний організовував доставку «клієнта» на околиці с. Домашин, після чого самостійно проводив його до лінії кордону. Приблизна тривалість такої «подорожі» становила 4 години.

Днями протиправну діяльність чоловіка викрили, після чого він намагався переховуватися. Вчора правоохоронці встановили його місцезнаходження та вручили повідомлення про підозру. Найближчим часом закарпатцеві обиратимуть запобіжний захід.

Викриття злочину прокурорами здійснювалося спільно зі слідчими поліції Ужгородщини та оперативниками Чопського прикордонного загону.

Закарпатська обласна прокуратура

 

23 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів