На Закарпатті впродовж вихідних затримали десятьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон

На Закарпатті впродовж вихідних затримали десятьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон
На Закарпатті впродовж 1-2 липня прикордонники Чопського загону затримали десятьох чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно перетнути кордон зі Словаччиною.

 

Про це повідомили на Facebook-сторінці Держприкордонслужби України — Західний кордон. За інформацією відомства, у двох випадках чоловіки рухалися групами, інші намагалися перетнути кордон самостійно.

П'ятьох чоловіків затримали у селі Паладь Комарівці Ужгородського району за 700 метрів від кордону.

"Військовозобов'язані прибули до населеного пункту автомобілем іноземної реєстрації, а далі мали йти пішки. Затримані мали при собі паспорти громадян України та виявилися жителями Закарпаття", — йдеться у повідомленні.

Держприкордонслужба України — Західний кордон/Facebook

Трьох чоловіків затримали поблизу села Оноківці. Двоє, жителі Сумщини та Чернігівщини, прямували до кордону разом, третій, закарпатець, рухався самостійно. Їх помістили у спецприміщення відділення "Оноківці" для з'ясування усіх обставин справи.

Жителя Чернігівщини затримали неподалік села Забрідь Ужгородського району.

"Про появу невідомого у прикордонні військовослужбовців відділу "Великий Березний" проінформував місцевий. У вказане ним місце вислали групу реагування, яка затримала військовозобов'язаного за пів кілометра від держкордону", — йдеться у публікації.

Держприкордонслужба України — Західний кордон/Facebook

Ще одного чоловіка призовного віку виявив прикордонний наряд від відділу "Стужиця". Він прямував автобусом ближче до кордону, аби потім лісами дістатися Словаччини.

Усіх чоловіків доставили до прикордонного відділу для з'ясування усіх обставин.

 

03 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів